Winkelmandje is leeg

We zien onszelf als veel meer dan fitness coaches, maar als een familie van gelijkgestemde, vriendelijke en getalenteerde mensen die graag samenwerken en samen met jou een geweldig verhaal schrijven.

 

Samen gaan we op zoek naar het ideale traject voor jou. Geen maaltijdvervangers, detox thee, of magische pilletjes. We leren jullie geen dieet aan. We gaan voor het creëren van een nieuwe levensstijl waarbij je nooit terugkeert naar je oude, ongezonde toestand en leren je graag sport te omarmen.

 

Athos ademt sport. We beseffen echter dat er ook een leven daarbuiten is. We hechten daarom veel waarde aan gezonde, langdurige en vooral blijvende routines die ook buiten de fitness kunnen worden aangehouden en zorgen dat je extra lang kunt genieten van alle verkregen resultaten.

Waarom Wachten?
Jouw Fitness Reis Begint Vandaag!

 

 

Je Sportprestaties Niet op Punt?

Voel je je vastgelopen, of je nu een wielrenner, hardloper, of voetballer bent? Onze personal training is gericht op mensen die hun sportprestaties willen verbeteren. We zijn meer dan een fitness coach; we zijn je ticket naar de top.

 

 

Gefrustreerd omdat de Kilo’s Blijven Plakken?

Je hebt alles geprobeerd: diëten, apps, sapjeskuren en de 'fitness in de buurt’ die niks oplevert. Stop met worstelen. Onze personal trainers zijn experts in afvallen en gezonder leven. Met onze personal coaching, wordt gezond eten en een actieve levensstijl een tweede natuur.

 

 

Een Gratis Infogesprek om Je Doelen te Bepalen

We bieden een gratis en vrijblijvend consult aan om je specifieke doelen te bespreken, of je nu wilt afvallen, bijkomen of je sportprestaties wilt verbeteren.

 

 

Persoonlijk & Klantgericht: 

Of het nu gaat om krachttraining, conditietraining, leuke boksworkouts of sporten in kleine groepen, bij ons is alles op maat en aantoonbaar progressief.

 

 

Altijd Tijd Voor Cardio:

Onze spinningfietsen staan klaar - altijd. Gratis, onbeperkt, met professionele hartslagbegeleiding. Voor klanten met beurtenkaarten en memberships.

 

 

Open Gym Flexibiliteit:

Train wanneer het jou uitkomt in onze open gym uren, volledige vrijheid, topfaciliteiten. 4 keer per week zetten wij onze deuren open om niet alleen onze spinningfietsen, maar ook àlle toestellen te gebruiken. Volledig gratis en onbeperkt voor klanten met een membership.

 

Strength is always being hungry. Being hungry is not simply exist, but to move ahead and achieve. To go up and conquer the person you were yesterday and chase the person you’ll become tomorrow. To stand tall and face the fact that lift is a constant climb towards excellence. To embrace that climb and turn it into a journey.

To turn it into your journey.

En wij helpen jou
bij elke stap

Join the
Athos community!

DSC01309

Kom sporten in een privéomgeving, volledig gefocust op jou!

Bij Athos zetten we volop in op het privégevoel. We kozen voor een gezellig interieur dat een huiselijke warmte uitstraalt, alsook een buitenterras met toestellen en een loungebar. Simpelweg een plek waar je kunt thuiskomen…

 

Die gezelligheid en sfeer maakt van Athos de plek waar je je resultaten op de meest aangename manier kunt bereiken met de meest geavanceerde voedings- en trainingsmethodes op de markt. Wij volgen geen hypes. We kiezen voor advies dat wetenschappelijk gestaafd is aan de hand van onze nationale- en internationale opleidingen op voedings- en trainingsgebied.

 

Download de prijzenlijst

Gelieve hier je naam en e-mailadres in te vullen: