Winkelmandje is leeg

Strength is always being hungry. Being hungry is not simply exist, but to move ahead and achieve. To go up and conquer the person you were yesterday and chase the person you’ll become tomorrow. To stand tall and face the fact that lift is a constant climb towards excellence. To embrace that climb and turn it into a journey.

To turn it into your journey.

En wij helpen jou
bij elke stap

We zien onszelf als veel meer dan fitness coaches, maar als een familie van gelijkgestemde, vriendelijke en getalenteerde mensen die graag samenwerken en samen met jou een geweldig verhaal schrijven.

 

Samen gaan we op zoek naar het ideale traject voor jou. Geen maaltijdvervangers, detox thee, of magische pilletjes. We leren jullie geen dieet aan. We gaan voor het creëren van een nieuwe levensstijl waarbij je nooit terugkeert naar je oude, ongezonde toestand en leren je graag sport te omarmen.

 

Athos ademt sport. We beseffen echter dat er ook een leven daarbuiten is. We hechten daarom veel waarde aan gezonde, langdurige en vooral blijvende routines die ook buiten de fitness kunnen worden aangehouden en zorgen dat je extra lang kunt genieten van alle verkregen resultaten.

DSC01309

Kom sporten in een privéomgeving, volledig gefocust op jou!

Bij Athos zetten we volop in op het privégevoel. We kozen voor een gezellig interieur dat een huiselijke warmte uitstraalt, alsook een buitenterras met toestellen en een loungebar. Simpelweg een plek waar je kunt thuiskomen…

 

Die gezelligheid en sfeer maakt van Athos de plek waar je je resultaten op de meest aangename manier kunt bereiken met de meest geavanceerde voedings- en trainingsmethodes op de markt. Wij volgen geen hypes. We kiezen voor advies dat wetenschappelijk gestaafd is aan de hand van onze nationale- en internationale opleidingen op voedings- en trainingsgebied.

 

Vraag het de mensen die jou voorgingen; meer zelfvertrouwen, fitter, verhoogde focus en een mooier lichaam zijn de logische gevolgen van hun begeleid traject. Wat bovendien vaak wordt overzien zijn de meetbare veranderingen zoals BMI, bloeddruk, cholesterol en verbeterde bloedwaardes die misschien nog belangrijker zijn.

 

Een goede gezondheid is het meest waardevolle bezit in je leven. De best mogelijke investering op lange termijn, is jezelf.

 

 

Ons doel

 

 

- Lukt het je niet blijvend gezond te eten?

Ons doel is jouw gewoontes gaandeweg om te zetten tot blijvende veranderingen. Je wilt nooit meer terug van waar je kwam!

 

- Weet je niet wat te doen in de gym dus geef je snel op?

Wij voorzien geperiodiseerde schema’s van ’s werelds beste trainers en internationale topinstituten en zorgen voor progressieve trainingsvormen waarbij jouw vooruitgang zichtbaar wordt aangetoond.

 

- Heb je het gevoel dat je altijd tijd tekort komt en dus nooit gezond kunt eten?

Wij hebben een resem tips en tricks om dit probleem te omzeilen, waardoor volharden bijna kinderspel wordt.

 

- Ben je bang voor een onhaalbaar en vooral onhoudbaar traject?

Wij stimuleren het bewegen en eten met ruimte voor restaurantbezoekjes, eten waar je van houdt en sociale aangelegenheden. Deze kunnen gemakkelijk opgevangen worden met onze tips & tricks.

 

- Heb je het gevoel dat het je maar niet lukt gewicht te verliezen en dit aan te houden?

Misschien ligt een slecht slaappatroon of chronische stress wel aan de basis van jouw onvermogen gewicht te verliezen. Wij brengen jouw persoonlijke situatie in kaart via onze intake en health check en geven zo gerichte tips om ervoor te zorgen dat jouw streefdoel binnen handbereik ligt.

 

Onze troeven:

- Enkel goeie vibes
- Resultaten
- Jong, ambitieus en enthousiast team
- Maximale motivatie
- Alles op maat
- Wetenschappelijk bewezen methodes
- Sporten in kleine groepjes
- Klantgericht
- Leuke boksworkouts
- Gevarieerde workouts en toch aantoonbaar progressief!
- Leuke kickboksworkouts

Join the
Athos community!

Download de prijzenlijst

Gelieve hier je naam en e-mailadres in te vullen: