Winkelmandje is leeg

Jasper Meeuws

Scroll

Opleidingen

  • Sport Wetenschappen
  • Bachelor LO

Biografie

Al van jongsafaan ademt Jasper sport en bewegen. Het bijleren van nieuwe vaardigheden binnen de mogelijkheden van het menselijk lichaam hebben hem steeds geïnteresseerd. Dat was ook de drijfveer om in zijn opleidingen en vrijetijdsactiviteiten 200% op sport en beweging in te zetten.

Binnen zijn secundaire opleiding aan de sportschool leerde hij een waaier aan verschillende bewegingsvaardigheden, wat hij later uitdiepte tijdens zijn hogere studies LO en bewegingsrecreatie in VIVES Torhout. 

Na een job als bewegingstherapeut aan het PZ Heilig Hart Ieper, waar hij mensen beweging leerde omarmen als onderdeel van hun psychische revalidatie, is hij sinds februari 2023 full time beschikbaar binnen Athos training center. Zijn doel is om met sport en beweging mensen niet enkel mentaal vrij te laten voelen maar opnieuw liefde te helpen krijgen voor hun eigen lichaam

Jasper staat garant voor een attente, verzorgde en technische begeleiding. De focus ligt steeds op het bereiken van jouw doelstelling met behulp van vaste principes in leuke, haalbare en gevarieerde trainingen.

Ready for the next level?

Bekijk onze socials
vol motivatie en inspirerende posts.

Download de prijzenlijst

Gelieve hier je naam en e-mailadres in te vullen: