Aaron Vanfleteren

zaakvoerder / personal trainer

Biografie

De sportmicrobe had me reeds vroeg te pakken. Vanaf mijn 5de levensjaar begon ik te voetballen bij de plaatselijke voetbalclub uit Lendelede. Via Harelbeke, Roeselare en Moeskroen belande ik bij de jeugdopleiding van Club Brugge, waar ik uiteindelijk 10 jaar zou spelen. De vele uren op het veld combineerde ik met een opleiding topsport wetenschappen aan het atheneum te Brugge, die ik succesvol afronde in 2012. Als semi-prof kreeg ik 2 maal de kans om de de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan te vatten bij het eerste elftal, maar blessureleed stond een definitieve doorbraak op het hoogste niveau in de weg. Op mijn 21ste besliste ik de overstap te maken naar KSV Roeselare, onder leiding van coach Franky Van Der Elst. Ik kwam er 10 wedstrijden in actie, maar ook hier werd ik geremd door een zware buikspierblessure.

Door aanhoudend blessureleed en mijn interesse in de vastgoedmarkt koos ik voor een hogere opleiding Vastgoedmakelaardij te Gent. Eenmaal in het werkveld, was de combinatie bureauwerk en het gebrek aan beweging de drijfveer om mij volledig te verdiepen in de personal training. Mijn constante honger naar kennis uit zich in het volgen van tal van opleidingen, om jullie de beste begeleiding te kunnen bieden bij jullie transformatie. De mentale en fysieke vooruitgang die ik dagelijks zie bij onze klanten geeft mij een enorme boost om steeds het beste van mezelf te geven!

Opleidingen

 • NASM personal trainer
 • Program design NASM
 • Program design van Charles Poliquin
 • Advanced program design CHFI
 • Performance nutrition van clean health institute (AUS)
 • Dr. Layne Norton’s comp prep
 • Practical nutrition (FDB)
 • Wim Hof fundamentals
 • Massagetherapie
 • Sportmassage
 • Workshop kettlebell training

Aaron Dhondt

personal trainer

Biografie

Toen mijn ouders mij inschreven voor een voetbalkamp bij Club Brugge, was ik onmiddellijk verkocht. Een hele week lang kon ik samen met leeftijdsgenoten trainen in een leuke en professionele omgeving. Na het kamp kreeg ik de kans om toe te treden tot hun jeugdopleiding, waar ik alle reeksen doorliep van de U7 tot en met de beloften. Het was ook in deze periode dat de vriendschap met Aaron ontstond. Na passages bij Cercle Brugge en KFC Izegem werd ik opgemerkt door eersteklasser Waasland-Beveren. Een half jaar later maakte ik een kinderdroom waar door te debuteren in de Jupiler Pro League tegen het grote KRC Genk. Na 1 seizoen in het Waasland trok ik naar RKFC Knokke, waar ik anderhalf seizoen actief was alvorens de overstap te maken naar het nieuwe en ambitieuze Mandel United.

Tijdens mijn opleiding LO en Sport kwam ik voor het eerst in contact met andere sporten en het opstellen van op maat gemaakte trainingsschema’s. Reeds toen besefte ik dat sport mijn grootste passie is en altijd zal blijven, waardoor ik niet twijfelde om de opleiding NASM te volgen en als personal trainer aan de slag te gaan. Om mezelf te blijven uitdagen en een gevarieerd trainingsaanbod te kunnen bieden volgde ik nog verschillende opleidingen, waaronder de NASM Combat training. Met mijn aanstekelijk enthousiasme probeer ik van jullie training een totaalervaring te maken!

Opleidingen

 • NASM personal trainer
 • Program design fundamentals CHF
 • NASM Combat level 1
 • Advanced program design CHFI
 • Practical nutrition (FDB)
 • Workshop Loaded Movement and Suspension Training NASM

Gauthier Libbrecht

personal trainer

Biografie

Sport werd me letterlijk met de paplepel ingegeven. Bij ons thuis draaide alles rond voetbal en zo ben ik er op mijn 6e mee gestart. Ik doorliep de jeugdreeksen van Menen en Excelsior Moeskroen waar ik 3 jaar samen met Aaron Vanfleteren speelde. Onze wegen kruisten opnieuw bij de jeugd van Club Brugge, waar we samen ook in de topsportschool zaten. Bij Club Brugge doorliep ik de jeugd tot en met de eerste ploeg, waar ik het geluk had samen te werken met Michel Preud’homme en Philippe Clement. Ik haalde er enkele wedstrijdselecties, waaronder de kwartfinale van de Europa League: Club Brugge – Dnipro. Momenteel kom ik uit in eerste klasse B bij profclub KMSK Deinze.

Eind 2020 dook ik de boeken in en behaalde mijn physical coaching diploma aan de gerenommeerde Physical Coaching Academy. Ik voorzie jullie graag van functionele oefeningen met oog voor plezier en resultaat. Tot binnenkort!

Opleidingen

 • Secundair topsport sportwetenschappen
 • Physical coach – Physical Coaching Academy

Zico Waeytens

spinning instructeur

Biografie

Van een omwenteling gesproken! Na een profcarriere van 9 jaar ruilde ik in 2019 de fiets in voor een paar bokshandschoenen. Als wielrenner werd snel duidelijk dat ik een aanleg had voor duursporten. Dit vertaalde zich in winst van het wereldbekerklassement bij de junioren. Kort na mijn debuut in het profpeloton mocht ik mee het podium op in de Ronde van California, naast internationale sterren als Cavendish en Sagan. Na winst in de slotrit van de Ronde van Belgie 2016 stelde ik me volledig in dienst van verschillende speerpunten als Marcel Kittel, Tom Dumoulin en Wout Van Aert. Dit leverde me een nominatie op voor beste helper van het jaar 2015.

Vanaf heden stel ik me nu ook volledig ten dienste van jouw doel! Ik voorzie jullie graag van next level groepslessen spinning en boksen, maar ook voor individuele begeleiding kan je bij mij terecht. Mijn tonnen praktijkervaring en technische kennis vul ik momenteel aan met verschillende opleidingen om jullie optimaal te kunnen begeleiden. Ooit al willen rijden, eten en trainen als een prof? Kruip in mijn wiel op weg naar betere prestaties!

Opleidingen

 • Les Mills Certified Spinninclass coach
 • Wielercoach niveau 1

Laura Tytgat

yoga instructrice

Biografie

Bij Athos Training Center zetten we niet enkel in op fysieke maar vooral ook mentale vooruitgang. Dit gebeurt onder meer onder de vorm van groepstrainingen yoga, meditatie en mindfullness. Mensen omschrijven mij als rustig, hulpvaardig, creatief en open minded. Ik volgde mijn opleiding yoga en meditatie bij de bron in Thailand. Graag deel ik mijn kennis, pasie en ervaring met jullie tijdens 1 of meerdere van de groepslessen. Namasté

Dries Lambert

groepstrainer

Biografie

3 jaar was ik actief als vaste lesgever in Paramount Brugge. De voorbije 4 jaar zorgde ik met 2 kameraden voor het grote succes van Garrincha Fit in Brugge. Ik voorzie jullie graag van een groepstraining “Full Body Workout”, een training waarbij alle spiergroepen worden aangesproken aan de hand van de meest uiteenlopende oefeningen. Daarnaast geef ik ook trainingen aan bedrijven, hetzij op locatie of in het Athos Training Center. Door mijn nooit aflatende enthousiasme, creativiteit en drive vliegt jullie sportief uurtje zo voorbij. Ik word graag omschreven als de entert(r)ainer van het team, kom ontdekken waarom!

patroon van het athos logo
variant van het athos logo
volg ons
instagram logo facebook logo
 • contact
 • Kortrijksestraat 278/1
  8870 Izegem
 • 0491 10 92 94
 • info@athostrainingcenter.be