Winkelmandje is leeg

Ann-Sophie Vandaele

Scroll

Opleidingen

  • Bachelor secundair onderwijs economie en informatica
  • Verkorte bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie
  • Postgraduaat advanced personal trainer

Biografie

Ann-Sophie besliste in 2022 het roer om te gooien. Na 15 jaar te hebben gewerkt als expert Verzekeren bij KBC, besloot ze haar passie achterna te gaan en startte diverse opleidingen als personal coach. 

Ann-Sophie volgde een verkorte bachelor LO en bewegingsrecreatie en de intense opleiding postgraduaat advanced personal trainer. 

 

Onze 36-jarige enthousiasteling is mama van Jerome (8) en Julia (6), wat voor haar de mooiste hobby is die er bestaat. De kinderen komen op haar absolute nummer 1.

 

Naast haar sportieve interesses: hardlopen, trailruns en krachttraining staat reizen ook helemaal bovenaan op de lijst. Zo heeft ze haar hart verloren in de States en houdt ze ervan om samen met het gezin te roadtrippen in the land of Freedom. 

 

In haar jeugd heeft ze zowat van alle sporten geproefd. Vanaf haar 20ste lente is ze meer en meer beginnen sporten en combineerde ze fitness met hardlopen. 

 

Na de geboorte van Jerome is de passie voor sport echt losgebarsten. Ze merkte toen al dat krachttraining een must is om terug “in shape” te raken en heeft zich daarnaast nog meer gefocust op hardlopen en trailruns. 

 

Na verschillende ziekenhuisopnames omwille van chronische migraine heeft ze zich meer en meer verdiept in het positieve effect van sport, meer specifiek krachttraining op lichaam en geest. Dit werd een echte passie en ze merkte zelf al snel een verhelderend resultaat op de chronische hoofdpijn.

 

Ann-Sophie houdt van een technische aanpak en zorgt er telkens voor dat de klant zich zeer snel op het gemak voelt. Haar frisse, persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je mooie resultaten bereikt en je telkens uitkijkt naar je volgende training. 

 

Ready for the next level?

Bekijk onze socials
vol motivatie en inspirerende posts.

Download de prijzenlijst

Gelieve hier je naam en e-mailadres in te vullen: