Winkelmandje is leeg

Scroll

Opleidingen

  • Physical coach, Physical Coaching Academy
  • Reformer Pilates

Biografie

Sporten is bij Sara altijd heel sterk aanwezig geweest. Toen ze 2 jaar geleden zelf klant werd bij Athos werd haar interesse voor personal training enorm getriggerd. Na het behalen van haar diploma personal trainer aan de Physical Coaching Academy is ze dan ook met enorm veel enthousiasme gestart bij Athos.

 

Naast personal trainer is Sara mama van 2 bengels Ceriel en Jeanne, marketingdocent aan VIVES Kortrijk en freelance visagiste bij het make-up merk Cent pur Cent.

 

Naast personal training heeft de 37-jarige bijkomende interesse in alles wat met pilates te maken heeft. In 2023 volgde ze dan ook een Reformer Pilates opleiding, die ze ook vanaf oktober 2023 zal geven in het centrum.

 

Sara is ervan overtuigd dat sporten mensen fysiek en mentaal beter maakt. Ze is dan ook heel enthousiast om mensen te coachen naar een betere, gelukkigere versie van zichzelf. Naast expertise en tonnen enthousiasme wil ze graag voor de klanten dat extra stukje motivatie zijn naar een gezonde levensstijl.

 

Sara vindt het belangrijk dat de klanten zich op hun gemak voelen bij haar zodat ze zich tijdens de trainingen volledig op zichzelf kunnen focussen, wat me-time hebben, getriggerd en uitgedaagd worden en volledig opgeladen terug vertrekken. 

Ready for the next level?

Bekijk onze socials
vol motivatie en inspirerende posts.

Download de prijzenlijst

Gelieve hier je naam en e-mailadres in te vullen: