Winkelmandje is leeg

Maarten Ketels

Voorbereiding op 'Onder Vuur'

  • 5 kg verloren
  • Spiermassa bijgekomen
  • Fitter

Hoe ik Athos ervaren heb

Ik ben van mezelf een actieve burger, maar niet onmiddellijk de meeste sportieve mens. Voor mijn werk als acteur had ik de kans om mij eens 100 procent toe te leggen op mijn lichaam. Ik ga graag wandelen in bossen, of zwemmen in de zee maar zag mezelf niet al te gauw een fitnesscentrum binnenwandelen. Tot ik dus voor mijn werk niet anders kon. Ik ken Aaron Vanfleteren al van kinds af en ik weet wat hij als profvoetballer heeft verwezenlijkt. Ik wist dat hij de juiste personal trainer zou zijn om mij te begeleiden. En zo geschiedde dat ik mijn eerste stappen in een fitnessruimte zette. Ik had me voorbereid op het ergste maar dit had ik nooit verwacht. Toen ik het trainingscentrum van Athos binnenwandelde had ik het gevoel de living van een luxe loft binnen te wandelen. 

‘Koffie’tje?’

‘Heel graag.’

We gaan zitten in het salon wat zich tussen de box-ring en de trainingstoestellen in bevindt. 

‘Vandaag gaan we niet trainen.’  Zegt Aaron. 

‘’t Wordt beter en beter.’ Denk ik bijzelf.

‘We gaan u opmeten en wat vragen invullen om uw neurologisch profiel te bepalen.’ 

Een paar dagen later krijg ik een mailtje met de boodschap dat mijn neurologisch profiel ‘1B’ is. En dat er een trainingsschema en een voedingsschema klaar ligt niet alleen op basis van mijn gestel maar ook op basis van hoe ik in het leven sta als mens en hoe ik uitdagingen benader.

‘Alright’ Denk ik, dit is grondig, we gaan dus niet gewoon wat gewichten rondslingeren.

De eerste training: Ik heb mezelf uit de naad gezweet. Ik dacht van mezelf dat ik niet kon zweten. Wat blijkt, ik heb gewoon nog nooit iemand naast mij gehad die me begeleidt in het verleggen van mijn grenzen. 

Ik heb meer dan honderd trainingen achter de rug bij en begeleid door Athos. Nog nooit in mijn leven heb ik het gevoel gehad dat mijn lichaam meer is dan het vehikel waar ik brandstof in duw om mezelf van A naar B te verplaatsen.  Door met Athos samen te werken ben ik meer dan ooit gaan inzien, wat het effectief is van voeding en de juiste oefeningen op uw lichaam maar ook op uw geest. Ik ben helderder, minder moe en vreemd genoeg door heel veel energie te verbruiken heb ik ook meer energie. Ik kan niet genoeg benadrukken wat een plezier en persoonlijke openbaring het is geweest om bij Athos te trainen. 

Ik kan niet wachten om weer te starten. 

BRING IT ON !

Aaron en team, MERCI!

 

Maarten Ketels

Andere transformaties

Ready for
the next level?

Download de prijzenlijst

Gelieve hier je naam en e-mailadres in te vullen: